Anoniem profielenbank van De Haven
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Stichting de Haven

U ontvangt deze mail omdat u recent of in het verleden betrokken bent (geweest) bij het werk van Stichting De Haven.  

Stichting De Haven is er voor moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. We bieden intensief veldwerk, prostitutie maatschappelijk werk en een uitstapprogramma op maat.

In veel gevallen hebben deze vrouwen weinig kansen gehad om zich te ontwikkelen, terwijl ze wel de talenten hebben. Als jobcoach geef ik deze vrouwen praktische handvatten zodat ze kunnen toewerken naar hun droombaan. In deze corona-tijd zijn deze handvatten meer dan ooit nodig.

Voor steeds meer vrouwen is COVID-19 een laatste belangrijke stimulans in hun keuze om uit de prostitutie te stappen. Ze zijn met spoed op zoek naar een betaalde baan en sterk gemotiveerd om hun leven anders vorm te geven. Marcia uit Bulgarije zei van de week tegen me: “Nu ik door corona gestopt ben, voel ik hoeveel stress ik eigenlijk had in die seksclub. Ik wil hard gaan werken aan mijn plan om in de administratie te werken!”

Voor vrouwen als Marcia heeft De Haven een anonieme profielenbank opgezet. Ondernemers kunnen profielen opvragen van vrouwen die met spoed op zoek zijn naar een baan. Als er een match is tussen wat de werkgever zoekt en het profiel van de kandidaat, dan kan er contact worden opgenomen met De Haven. We bespreken dan de wederzijdse verwachtingen. Ook worden er afspraken gemaakt over de begeleiding die ik als jobcoach aan de cliënt én aan de werkgever bied. De (na-) zorg vanuit De Haven is altijd op maat.

>> Download hier profiel H001

Biedt u vrouwen juist in deze periode kans om uit de prostitutie te stappen? Op dit moment zoeken vrouwen banen in de schoonmaak, administratie, horeca, beauty-industrie. Misschien bent u hun toekomstige werkgever of kent u bedrijven en ondernemers waar mensen gezocht worden? U kunt meerdere profielen tegelijk opvragen! Ik kom graag in contact. Dank alvast voor uw hulp en meedenken.

Met vriendelijke groet,

Rianne Boerefijn, Jobcoach Stichting De Haven

Contact
Ziet u mogelijkheden binnen uw bedrijf of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren in deze crisis? Kent u bijvoorbeeld bedrijven of ondernemers die een veilige werkomgeving kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met jobcoach Rianne over de mogelijkheden…
Contact
Blijf op de hoogte
Op onze LinkedIn pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. De komende tijd delen we hier ook nieuwe anonieme profielen waarop u kunt reageren. Volgt u ons ook?...
Blijf op de hoogte
Online bekijken | Uitschrijven